Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Магьосници на елементите (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Witch fire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,6 (× 40 гласа)

Информация

Корекция и форматиране
Silverkata (2019)

Издание:

Автор: Аня Баст

Заглавие: Магьоснически огън

Преводач: Zaharka; Vania; kaley; mishle55; Renesita

Година на превод: 2011

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2019

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Zaharka; escapingthesun; Renesita

Коректор: NEV

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10763

История

  1. — Добавяне

11

Мира направи няколко крачки към кухнята, не съвсем сигурна накъде е поела или защо. Тя и Джак бяха достигнали момента, в който сексуалният глад надвиваше здравия разум. Джак беше прав, това беше грешка. И все пак беше грешка, която искаше да направи.

Тя се намери до стената при пиедестала, където стоеше синята ваза, преди да я счупи. Сграбчи гладкия ръб на пиедестала и погледна към произведението на изкуството, което стоеше на стената над главата й, защото така не трябваше да гледа към Джак. Един поглед към Джак и щеше да се хвърли отгоре му, а не трябваше да го прави.

Боже и Богиньо, беше й писнало от това, което трябва.

— Мира? — каза зад нея Джак. Той постави ръка на талията й и тя затвори очи. — Кажи ми какво не е наред.

Тя опря чело на стената. Това беше глупаво. Беше просто секс. Не се обвързваше с него. Не се омъжваше за него или да носи децата му. Беше голяма жена. Можеше да прави безсмислен секс от време на време. След всичко, на което я беше подложил бившият й, полагаше й се малко импулсивно и безразсъдно поведение, нали? Ако искаше да се метне в леглото с невероятно привлекателния си бодигард, то можеше да го направи.

Така или иначе за възрастта си беше далеч под квотата за безсмислен секс. Беше време да полудува.

Във всеки случай, това беше само резултат от магиите им — естественото привличане на огън и въздух. Може би, ако се поддадяха само този път, силата на привличането щеше да намалее.

Джак прибра разпуснатата й коса на една страна, преграждайки рамото й.

— Мира? — Дъхът му шептеше по кожата й, когато казваше името й.

Тя издиша бързо и рязко.

— Докосни ме, Джак. Отведи ме на място, където няма да мога да мисля повече.

— Мога да го направя. Искам да го направя. — Той наведе устата си и целуна меката част на ухото й. Това изпрати тръпка през нея. — Ще ти кажа какво още искам да ти направя. Искам да махна този глупав суитчър от теб и да изсуля анцуга от краката ти. Искам да те чукам до тази стена. Искам да те взема бързо и грубо, за да изкарам това от организмите и на двама ни. След това искам да те положа в леглото си и да правя любов с теб, бавно и нежно, отново и отново.

Мира потрепери. Ставаше по-топла и по-влажна между бедрата си, клиторът й пулсираше от нужда… а той все още не я беше докоснал. Тези думи я възбудиха така, сякаш милваше тялото й с ръцете си.

— Какво искаш? — измърка той. — Кажи ми.

Вместо да му отговори с думи, тя дръпна ръката му от талията си и я плъзна под подгъва на суитчъра, покривайки голата й гърда. Зърното й се стегна срещу дланта му.

— Искам да ме чукаш, Джак.

— Ах — издиша той, срещу кожата на врата й. — На този отговор се надявах.

Той избута колана на анцуга й надолу. Беше й твърде голям, така че се изсули лесно, свличайки се в краката й. Тя измъкна крака от тях и го изрита настрана. Не носеше бельо и студеният въздух къпеше пламналата й кожа.

— Ммм — измърка Джак, прокарвайки ръка по бедрото й. — Кожата ти е толкова мека.

Той прокара ръка по задника й и се плъзна между краката й, за да прокара пръсти по възбудената й плът, карайки дъха й да излезе със свистене.

— Мира, толкова съм мислил за това — каза той със секси груб глас. Плъзна ръцете си нагоре, повличайки подгъва на суитчъра й, и издърпа разкопчания й сутиен и суитчъра през главата й.

Тя потрепери, настръхвайки, докато ръцете му скитаха по тялото й. Зърната й се бяха превърнали в малки твърди връхчета, а интимните й части бяха топли и подути от нуждата да бъдат докоснати. Грубото усещане на дрехите му, търкащи се в голото й тяло, я подлудяваше. Искаше го гол като нея, искаше да почувства плъзгането на кожата му по нейната.

Мира се опита да се обърне, но той я държеше на място с ръка на корема й и гърба й се заизвива срещу гърдите му. Той стисна косата й с ръка и наклони главата й на една страна, откривайки гърлото й и го покри с целувки от меката част на ухото й до мястото, където се срещат шията и рамото й.

— От много време си мисля как те докосвам — промърмори той. — Как те целувам, как те ближа. Искам да почувствам как свършваш, Мира, с пениса ми, заровен дълбоко в теб.

Тя затвори очи. Сърцето й биеше бързо и дишането й се учести, когато той плъзна ръката си от корема й, за да поеме гърдата й. Прокара върха на палеца си по чувствителното връхче, докато тя не започна да скимти дълбоко в гърлото си.

— Обичам да контролирам в спалнята. Имаш ли проблем с това?

— Н-не. — Не можеше да каже, че има каквито и да било проблеми в момента. По дяволите, едва успяваше да формулира мисъл. Всичко, което искаше, бе да докосва и да бъде докосвана, да доставя удоволствие и на нея да й бъде доставяно удоволствие. Искаше да почувства тялото му, изпънато върху нейното, искаше да почувства пениса му дълбоко в себе си.

— Добре — промърмори той със същия сладко-секси груб глас. Върховете на пръстите му леко докоснаха корема й, а след това се снижиха върху хълма й. Той плъзна нежно ръка между бедрата й и потърка набъбналия й, копнеещ клитор. Знаеше точно как да я милва, как умело да приложи перфектния натиск, за да я накара да стене. Тя стисна едната си ръка в юмрук върху стената пред себе си.

— Толкова си сладка, Мира, като топла коприна срещу ръката ми. Така добре ли е? — попита нежно той.

— Да.

— Тялото ти е създадено, за да бъде докосвано. Толкова си отзивчива, толкова красива. Харесва ми да те виждам така, гола и стенеща, като сметана между бедрата си, искаща моя пенис.

Тя потрепери при думите му, прошепнати в ухото й. Той плъзна средния си пръст във влажната й топлина и тя захапа долната си устна. Той добави втори пръст и започна бавно да вкарва и изкарва, отново и отново, откривайки чувствителното място дълбоко в нея и докосвайки го на всяко изкарване.

— Джак — въздъхна тя.

Тя се пребори с импулса да се отърка в движещите му се пръсти и отчаяно се вкопчи в ръба на пиедестала, подпирайки другата си ръка на стената. По дяволите, щеше да се изложи и отново щеше да свърши само от докосването на ръката му.

Той притисна дланта си към клитора й. Удоволствие пробяга през тялото й и Мира изскимтя. Тялото й се залюля на ръба на мощен оргазъм.

— Моля те, Джак.

— Моля те, какво?

— Просто те моля. — Тя стисна очи и нареди на мозъка си да формулира смислено изречение. — Имам нужда да те почувствам. Имам нужда да те докосна. Искам пениса ти в себе си. Моля те.

Отне му момент, за да отговори, след това най-накрая отговори с напрегнат глас.

— Обърни се.

Тя се обърна и го погледна, взирайки се в разширените му очи. Изглежда толкова спокойно контролираше сексуалната си нужда, докато я подлудяваше преди момент, но сега тя виждаше, че и той е на ръба. Мира искаше да го катурне, да го накара да отпусне всичкия този здрав контрол.

Защото Джак под контрол беше нещо сериозно, но можеше само да се представя колко невероятен би бил без него.

Тя прокара ръце по гърдите и раменете му, усещайки мощното издуване на мускулите му. Под неговия поглед, тя се чувстваше красива, секси и желана. Не се бе чувствала така от дълго време… ако изобщо някога бе.

Намирайки края на кремавия му пуловер, тя го надигна бавно. Докато го движеше, тя ближеше и хапеше откритата му плът — нагоре по твърдите му коремни мускули и през чувствените му гърди, които бяха като желязо обвито в коприна. Мъжът беше великолепен, а тя искаше да вкуси всеки инч от него.

Той простена и прокара пръсти през косата й, пускайки го само колкото да издърпа пуловера му през главата и да го захвърли на пода.

Стоейки само по дънки, той наведе глава и я принуди да го целуне, използвайки захвата над косата й, за да направлява устата й към своята. Устата му се наклони над нейната, езикът му погали нейния с бавни, еротични движения. Ръцете й се скитаха по тялото му и най-сетне откриха копчето на дънките му. Тя го разкопча и свали ципа. Дори само звукът накара Мира да стане по-влажна.

Тя свали дънките му и плъзна ръце по извивката на перфектно оформения му задник, все още обвит в боксерките му, след това бавно ги плъзна отпред, където пъхна пръсти през отвора на материята и го пое в ръка.

Имаше хубав пенис. Дебел и дълъг, толкова дебел, че не беше сигурна дали върховете на пръстите й ще се срещнат, когато го обхване с ръка.

А той беше много, много възбуден.

Мира го погали, оставяйки пръстите си да поиграят с долната страна на пениса му и възглавничката на палеца й да милва сатенено-гладката му главичка. Искаше го в устата си, искаше да изследва всяка вена с върха на езика си. Очарована, тя го погали, усещайки как той се извива срещу ръката й в отговор.

Той прекъсна целувката и отметна назад главата си със стон.

— Имам нужда да съм в теб. Сега. Мамка му. Трябва ми презерватив. — Той се опита да се отдръпне, но ръцете й се стегнаха около него.

Тя вдиша аромата му — сапун и лекия аромат на афтършейва му.

— Не, не ме оставяй, Джак.

Ръцете му се стегнаха около нея.

— Мира…

Без да отговаря, тя избута колана на боксерките му надолу. Той пристъпи извън купчината дрехи в краката си, оставайки възхитително гол. Можеше да бъде включен във всяко списание с мъжки модели.

Тя се вгледа в него за момент, поемайки целия ефект на пълната му голота. Дари я с уверена усмивка, която беше толкова мъжествена. Усмивка, която й казваше, колко много се наслаждава той на това, че тя оценява мускулестата му красота. Усмивка, която красноречиво казваше „задникът ти е мой“.

С едно мощно движение, той я повдигна. Краката й се увиха около кръста му, сякаш предназначени да бъдат там. Притискайки гърба й към стената, той откри хлъзгавия й отвор и притисна члена си към чувствителните, подути извивки, заравяйки се между възбудените й устни. Твърдият член се отърка в клитора й, когато нежно се притисна към нея… но не и в нея.

— Аууу, мамка му — въздъхна той, звучейки агонизиращо.

Дъхът й секна при усещането да е толкова интимно притиснат в нея. Въпреки че би предпочела да е малко по-интимно. Не беше честно да притиска тази прекрасна твърдост към нея, а не в нея.

— Д-джак? — попита несигурно тя.

— Смених си решението. Прекалено си добра, за да го направим за първи път на стената. Искам те в леглото си, за да мога да те вкусвам. — Той притисна гърба й към стената и зарови лице в извивката на врата й. — И няма да правя любов с теб без презерватив, Мира. — Той изтласка таза си напред, търкайки се в клитора й и карайки Мира да извика.

— Джак — ахна тя. — Тогава да отиваме при презервативите. Сега.

Тихото му подсмихване я накара да настръхне.

— Да отиваме в леглото — промърмори той като подуши шията й.

Със сила, граничеща със свръхестествена — а може би беше, — той се отдръпна от стената и я понесе към спалнята.

Той я положи внимателно върху матрака в тъмната стая. Мекият юрган се отри в голото й тяло, когато се раздвижи. Наблюдаваше го как взима опакования кондом от чекмеджето и откъсва края му със зъби. Мира се изправи до седнало положение и го измъкна от пръстите му. Гледайки го в очите, тя разви презерватива по дължината на члена му.

Все още задържайки погледа й, той я бутна обратно на матрака и се надвеси над нея. Пое бузата й в дланта си.

— По дяволите, красива си. Разтвори тези дълги крака за мен.

Тя направи, каквото й каза, и той покри надолу тялото й с целувки, спирайки да се възхити на всяка от гърдите й, докато я милваше между бедрата с умелите си пръсти. Мира отметна глава и изстена, когато той нежно, толкова нежно, захапа едно от втвърдените й зърна, изпращайки силно удоволствие през тялото й.

Джак издаде тих звук в гърлото си и се придвижи надолу между бедрата й. Разтвори устните й с пръсти и облиза от перинеума до клитора й. Изпъшка.

— Гореща и сладка. Точно както си представях.

Мира впи зъби в долната си устна, докато той обработваше подутия й клитор отново и отново с върха на езика си. Той плъзна два пръста в нея и ги задвижи в нея с тласъци, докато я лижеше. Само гледката на тъмната му глава, движеща се между бедрата й, беше достатъчна, за да я накара да свърши.

Езикът му се плъзгаше по устните й, докосваше клитора й, след това проникваше дълбоко в нея. Понякога използваше езика си, понякога пръстите си. Джак се самозабрави, хапейки и ближейки я, докато тя не помисли, че ще загуби разсъдъка си.

Оргазмът й се надигна силно и бързо, разкъсвайки тялото й толкова мощно, че я накара да извика. Тя се остави на пулсациите, достигайки върха срещу лицето му. Той я задържа с двете си силни ръце върху бедрата й и я поведе през дълъг, дълъг оргазъм.

Най-накрая, сякаш останала без кости, тя се отпусна на матрака с Джак, който лижеше интимните й части и издаваше тихи звуци на задоволство дълбоко в гърлото си.

Тялото й все още трепереше от оргазма, когато той се изправи, гледайки я усмихнат.

— Ще те чукам докато вече не можеш да мислиш — промърмори той. — Това ли искаш, скъпа?

Тя се усмихна, уви краката си около него и ги използва, за да го придърпа надолу към себе си. Не беше изтънчен отговор и го накара да се ухили.

Той прокара ръка от бузата до ключицата й, през гърдите й, до ханша й и след това плъзна главата на пениса си в нея, като през цялото време я гледаше в очите.

Тя изстена и заби пръсти в раменете му, заради начина, по който я разтягаше. Бен не беше малък, но и не се доближаваше до размера на Джак. Бавно, инч след инч, той вкара и останалото между подутите й устни, във възбудената й вагина, докато не беше нацяло изпълнена и задъхана. Тя изскимтя при размера му.

— По дяволите, тясна си. Как е усещането?

— Добре. Толкова добре. Точно това исках. — Косата й беше разбъркана, а очите й бяха като стъклени от похот, просто го знаеше. Беше изгубена в него, обладана от него, и не би го имала по никакъв друг начин.

Все още задържайки погледа й, той го извади и отново го вкара бавно. Гръбнакът на Мира се изви на дъга срещу него, ноктите й се забиха в ръцете му. Можеше да усети всеки инч от члена му да си пробива път дълбоко в нея. Джак го изкара и го вкара обратно, карайки дъха на Мира да излезе със свистене.

Джак улови китките й и ги притисна на леглото, от двете страни на тялото й. Тя си помисли за въжето и потрепери. Обичаше жените си вързани, тя знаеше това. Той я задържа така за момент, взирайки се в лицето й, след това спусна главата си и я целуна.

Езикът му се плъзна между устните й и той облада устата й, докато движеше таза си и я пронизваше бавно, а след това дори още по-бавно. Достатъчно бавно, за да я подлуди, докато я тласкаше към оргазма.

Джак отново раздвижи таза си и главата на пениса му се отърка в снопа нервни окончания, заровени в нея, при всеки тласък. Очите й се разшириха при дълбокото удоволствие, пълзящо през тялото й, докато той умело обработваше чувствителното място. Хваната в гъста мъгла от удоволствие, тя се зачуди дали това бе митичната G-точка. Ако беше така, то това беше място, което Бен никога не бе способен да открие. След това мисълта й — всичките й мисли — бяха изчезнали, отнесени от вълната на приближаващия оргазъм.

Той задържа китките й притиснати към леглото и езика си в устата й, когато промени темпото, взимайки я грубо, дълбоко и непоколебимо. Увеличи темпото на тласъците си и принуди разцъфващия й оргазъм да настъпи, да се задържи и да избухне. Мускулите на влагалището й пулсираха около пениса му. Джак задържа всичките й викове и стонове срещу езика си.

Той премести ръката си между телата им и потърка чувствителния й клитор, когато оргазмът й започна да отслабва.

— Точно така, скъпа — промърмори той. — Свърши отново за мен. — Милващите му пръсти накараха оргазма й да се поколебае, да се запъне, а после да пламне отново с искрящ живот.

— Ах, Джак — извика тя, когато се почувства потопена под още една интензивна вълна на удоволствие.

Той намери гърдата й и затвори устни около нея, играейки си със зърното. Пенисът на Джак влезе дълбоко в нея, показвайки на Мира, че е готов да свърши. Тя наблюдаваше как той отмята глава назад, изръмжавайки името й. Това беше най-еротичното нещо, което беше чувала или виждала.

Джак рухна отгоре й, все още заровен в нея. Тя прокара пръсти през тъмната му, копринена коса, наслаждавайки се на допира на кожите им една в друга и бързото надигане и спускане на гърдите му. Сърцето му туптеше срещу гърдата й, а дъхът му беше горещ срещу врата й.

Тялото й все още потръпваше от интимното усещане, пулсирайки от остатъка на многобройните оргазми, с които я дари. Тя никога не бе мислила, че е способна да свърши два пъти последователно. Мира се усмихна, изчервявайки се от изблика на щастие. Нямаше да възрази и за трети път.

Със стон, той се претърколи на една страна, оставяйки я да се взира в тавана, силно засрамена и все още леко зашеметена. Прекрасна отмалялост тегнеше върху тялото й. Никога до сега не се бе чувствала толкова задоволена след секс.

Тя извърна глава и го погледна. Беше затворил очи и бе метнал ръце върху главата си. Гладки мускули набраздяваха широките му гърди. Твърдият му корем бе покрит леко с тъмни косъмчета, образуващи пътечка, отвеждаща надолу, и обграждаха невероятния му пенис, лежащ наполовина отпуснат върху бедрото му.

Мира имаше желанието да го поеме в устата си. Никога не бе искала да го направи с Бен или поне не доброволно. Няколкото пъти, когато го бе правила, го правеше от чувство за дълг и беше много повече задължение, отколкото което и да е друго.

Но с Джак… искаше да дари Джак с толкова наситено удоволствие, с колкото я бе дарил той. Искаше да го накара да се почувства безпомощен срещу езика и устните й, както бе тя в ръцете му само преди момент. Искаше да почувства как тялото му се извива под нейното, докато прокарва езика си нагоре и надолу по дължината му.

Имаше много неща, които искаше в този момент, за които преди не бе и жадувала.

Изведнъж Мира осъзна, че магията й не бе реагирала на неговата, нито веднъж през цялото време, докато бяха заедно. Тя отвори уста, за да попита, но Джак заговори пръв.

— Мира — каза дрезгаво Джак. — Съжалявам. — Той се изправи на крака и отиде в банята, без да продума.

Объркана, Мира се подпря на ръце. Съжалява? За какво съжалява? За това, че я накара да крещи от наслада?

— Джак? — извика тя, но той вече бе затворил вратата. След момент чу звука от душа.

Тя се намръщи на вратата за момент, чудейки се дали трябва да тръгне след него или не. Най-накрая, тя се изтърколи от леглото и се изправи. Прекоси стаята, пробва вратата на банята и я откри отворена. Извиваше се пара.

— Джак? — извика тя, след като влезе в помещението. Той не отговори, така че тя доближи вратата на душкабината и я отвори.

Джак стоеше с лице към нея в средата на душа, с всички струи отправени към него. Ръцете му бяха вдигнати, пръстите заровени в косата му, очите затворени. Устата й пресъхна. Изглеждаше като бог, застанал там, напълно мокър и гол. Вече го искаше отново.

Но беше бясна.

— Джак? Ти си наистина дразнещ кучи син, знаеш ли?

Очите му се отвориха и тя за момент зърна нещо в тях — нещо тъмно и болезнено. Докато го зърне, и то изчезна. Като буреносни облаци в летен ден. Вече не изглеждаше като пламенен, мокър бог, колкото като самотен мъж.

Тя се поколеба, след това пристъпи в душкабината и тръгна към него. Удари я успокоителната топлина на водата, намокряйки косата и кожата й.

Джак я придърпа към себе си, щом тя се озова в протегнатите му ръце, и я задържа до тялото си. Вплете ръце в косата й и зарови лице в извивката на врата й.

Мира издаде стон на удоволствие, усещайки го притиснат към себе си и ръцете му около нея. Тя остави ръцете си да скитат по топлите му, мокри, мускулести гръб и рамене.

— Какво имаше впредвид? — попита тя до ухото му. — Какво имаше впредвид… че съжаляваш?

Той само притисна устата й в своята и захапа долната й устна, настоявайки да го допусне вътре. Тя отвори уста и езикът му се вмъкна вътре, за да докосне нейния. Същият огън, който усети в дневната, премина през тялото й. Сякаш Джак бе отворил някакъв шлюз в нея. Тя на практика трябваше да се възпре да не се покатери върху тялото му и да се надене на пениса му.

Джак заплете пръсти в мократа й коса и я взе в груба, почти натъртваща целувка, доминираща и поразителна, също като мъжа. Остави я бездиханна, а умът й беше непохватен със свързаните мисли.

— Мира — простена дрезгаво в ухото й. — Искам те отново.

— Тогава ме вземи. Твоя съм.

— Нямам презерватив.

— Джак, от БППП ли се тревожиш…

— Не. — Той поклати глава. — Почти невъзможно е за нашия вид да ги прихванем. Тревожа се за бременност.

— О, това. Не ми се ще. Джак, знаеш, Бен и аз сме пробвали с години и така и не заченах. Наистина не мисля, че това е проблем.

Той задържа погледа й за момент, преди да проговори.

— Бен не беше като теб, Мира. Бен не беше магьосник като мен. Магьосница и не-магьосник са почти безплодни. Магьосница и магьосник от друга страна… — той се отдръпна.

Започна да осъзнава.

— Оу.

Той кимна.

— Доста плодовити.

Добре. Това обясняваше доста неща.

— Но не сме близо до овулацията ми. Не мисля, че е възможно да забременея по това време от месеца. Мисля, че сме в безопасност. — Тя обви ръце около пениса му и започна да го гали докато той не изстена. — Джак — прошепна настойчиво тя. — Докосни ме.

— Мира…

— Цялата съм влажна — промърмори свенливо тя, с повдигната вежда. Тя плъзна пръст към едното твърдо, розово зърно, събирайки влага, за да докаже мисълта си, а след това отпусна ръка, за да хване неговата и да я постави между бедрата си. — Навсякъде за теб — завърши тя.

Глад припламна в очите му. Той сви ръка в основата на врата й, другата — на кръста й, и я придърпа към гърдите си, целувайки я. Езикът му се зарови между устните й, обладавайки устата й.

Ръката се спусна от кръста й, за да обхване задника й, след това се плъзна между бузите й, където зарови пръсти дълбоко в нея и я помилва. Удоволствие премина през интимните й части и тя залюля ханша си, търсейки още от докосването му. Всеки дъх или най-малкото движение търкаха втвърдените й зърна в гърдите му.

Тя прокара ръце нагоре по бицепсите му, през раменете му. Те се изяждаха един-друг, ближейки, засмуквайки и хапейки… сякаш не можеха да вкусят достатъчно един от друг.

Не бяха директно под горещите струи на душовете, но пръските ги мокреха напълно. Телата им се плъзгаха едно срещу друго — топли и хлъзгави. Той прекъсна целувката и си проправи път надолу по гърлото и към зърната й. Той засмука едното, докато не се изду, и помилва другата й гърда със свободната си ръка. Устните му масажираха втвърденото й зърно, а зъбите му нежно го драскаха. Джак го обработи докрай, докато Мира не почувства прилива на влага между бедрата си.

Той се заигра с език по пътя си надолу по корема й и през окосмяването на хълма й. След това коленичи, притисна задника й с длани и я придърпа към лицето си. Тя усети как езика му поема соковете й и дразни клитора й с дълги, настойчиви докосвания.

Колената й омекнаха. Тя изстена и се вкопчи в раменете му, за да предотврати падането си. Той я подкрепи като подхвана задника й, задържайки я с разтворени бедра, така че да може да се наслаждава на интимните й части. Езикът му си играеше бавно с устните й, подлудявайки я. Най-накрая откри входа й и го вкара вътре. Агонизиращо бавно, той се вмъкна в нея с езика си.

— Джак — изстена тя.

Той се изправи, обхванал задника й, и я повдигна, понасяйки я няколко стъпки назад, за да я подпре на облицованата с плочки стена на душа. Беше повторение на онова в дневната, само че сега тя мислеше, че Джак има намерението да я изчука.

Джак я намести върху главичката на твърдия си пенис и завъртя ханша си, притискайки се в отвора й. Люшна таза си напред и я прониза до основата на пениса си. Дъхът й изсвистя и тя уви ръце около врата му.

— Сигурна ли си, че искаш това, Мира? — попита той с дрезгав глас близо до ухото й.

Мускулите на влагалището й се раздвижиха и запулсираха около члена му, приспособявайки се към дължината и дебелината му. Мира кимна.

— Искам всичко, което трябва да ми дадеш, Джак.

Тя го целуна.

Останаха така за момент, свързани в таза, устите им работеха една срещу друга и водата се стичаше по телата им. След това Джак пое задника й в ръце и започна тласъците.

О, да, да, да! Сега щеше да я вземе срещу стената.

Тя скимтеше, когато дебелият му член се плъзгаше навътре и навън. Краката й се стегнаха около талията му, а тя се вкопчи в раменете му, за да се закрепи. Водата от душа влизаше в устите им, докато се целуваха.

Джак я притисна към стената, закрепвайки я там, докато я вземаше грубо и бързо, пенисът му се забиваше в нея и напълно я обладаваше, карайки дъха й да излиза накъсано.

Оргазмът й дойде като мощна вълна, която я накара да извика. Тя отметна глава назад, затвори очи и извика името му, докато свършваше около движещия му се пенис. Джак я последва само няколко секунди по-късно с вик, който отекна под душа.

Задъхвайки се, Джак допря чело в нейното.

— По дяволите, харесва ми да съм в теб.

Тя се ухили.

— Уверявам те, че чувствата са взаимни.

Той я целуна първо по челото, след това по бузата и накрая по устните. След това пусна бедрата й и я изправи. Пенисът му се изплъзна от тялото й и тя усети празнотата.

— Не мога да ти устоя. Мамка му, след като веднъж съм те имал, отново те искам. Пристрастяваща си — изръмжа той.

Думите му трябваше да й доставят удоволствие, но съдържаха подтиснато чувство на вина… на разкаяние. Погледът в тъмните му очи беше същият. Сякаш тя бе нещо греховно, което той знае, че не може да има, но все пак е получил.

Джак Макалистър имаше тайни от нея.

 

 

— Доведи я, Джак — каза Томас Монахан.

Джак стоеше с телефона до ухото си, търкайки с хавлия мократа си коса.

— Веднага? Спешно ли е?

— Не тази нощ. Утре сутринта. Самолетните билети ви чакат на международно летище „Минеаполис Сейнт Пол“, първа класа, директен полет до Чикаго. Изпратили сме хора да ви пазят гърба, но ще са извън полезрението ви, освен ако не са необходими. Всичко друго би привлякло вниманието на Крейн. Наблюдава жилището ти с малко повече интерес, отколкото ни харесва. Мислим, че подозира, че Мира е с теб, а това означава, че е време да се раздвижим. — Той направи пауза. — Как е тя?

Джак погледна към спалнята си, виждайки я как минава през вратата, готова за сън. Тя издърпа нощницата си от леглото и я надяна през главата си. Той наблюдаваше копринената обвивка на тялото й. Как беше тя? Красива. Великолепна. Пленителна. Възхитителна. Неустоима. О, и между другото, току-що правих любов с нея двукратно.

— Тя е, ъ, добре — каза той с твърде тих глас, за да не стигне до Мира.

— Отприщи ли магията си?

— Да. Мисля, че щом получи малко повече тренировки, братовчедка ти ще бъде способна да срита сериозно някои задници, Томас. Днес пробвахме малко защитна магия и при първия опит ме плъзна по пода през половината дневна.

Томас се засмя гордо.

— Това е кръвта на Монахан. Кръвта на Хоскинс също е доста силна. Лесно ли се справи? Как я освободи?

Въпросите му бяха нетърпеливи. Джак знаеше как Томас умира да се срещне с Мира. Семейството значеше много за него, а Мира бе извън него от раждането си.

— Не спомена силата на връзката между огън и въздух. Магията ми извлече нейната. Отначало не повярва, както очакваше, но, щом усети надигането й, всичко приключи. След това привикна доста бързо.

Монахан замълча за известно време.

— Само си дръж ръцете далеч от нея, става ли? Знам, че имаш слабост към красиви жени, но тази е специална. Не искам да й замайваш главата, ясно?

Твърде късно.

— Да.

— Добре. Бъдете на летището в 7 часа сутринта. Отидете на северозападното гише за билетите си. Самолетът ви излита в 9:09 сутринта. Ясно?

— Ясно.

— Пазете си гърба. Няма нужда да ти го казвам два пъти. Най-добре би било, ако я измъкнеш незабелязано, но, ако не успееш, магьосниците от Сборището, които ви изпратих, ще бъдат там за подкрепление. Не искам нищо да се случи с Мира.

— Ще навредят на Мира само през трупа ми — отговори буйно Джак.

— Зная, Джак — каза Томас, с най-внимателният тон, на който бе способен, което не беше много. — Зная какво означава за теб тази работа.

Мира се появи на вратата с гребен в ръка. Косата й падаше върху раменете в тъмна, влажна бъркотия, а красивите й очи го погледнаха въпросително.

Джак задържа погледа й за дълъг момент. Означаваше за него повече, отколкото знаеше Томас, повече, отколкото Джак бе възнамерявал някога.

— Да — отговори той, все още държейки погледа на Мира.