Какво казва Библията за Израел и църквата? Какво казва за положението и състоянието на християнина? Какви са тайните на Писанието? Каква е разликата между Деня на Господа, Деня на Христос и Деня на Бога? Грабването на църквата или Второто пришествие на Христос в слава очакват християните?

 

 

Ученето се състои в способността за по-точно различаване на нещата. Това важи и по отношение на разбирането и усвояването на библейските учения и техните взаимовръзки.

Много хора не са наясно дори с разликата между Стария и Новия Завет, а още по-малко с разликата между закона на Израел и принципите на новозаветната църква.

В тази книга Уилиям Макдоналд, признат библейски учител, изследва редица въпроси, които представляват проблем за мнозина читатели на Библията. Чрез прецизно разграничаване на различни твърдения на Библията по редица теми той се старае да помогне на читателя да разбира по-добре Писанието.

Тази книга може да спести много ненужни обърквания и терзания на всеки сериозен християнин, който внимателно чете Словото.

Съдържание

Разлики 6

Here’s the difference,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Уилиям Макдоналд

Заглавие: Разлики

Преводач: Мария Димитрова; Красимира Ненова (стихове)

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Верен

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: религиозен текст

Националност: американска (не е указана)

Редактор: Любен Коев

Художник: Dieter Otten, Bergneustadt

Коректор: Юлиана Балканджиева

ISBN: 978-619-7015-71-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10617

История

  1. — Добавяне

Библиоман