Този роман съперничи на най-доброто, написано от Скот Търоу и Джон Гришам!

Буклист

 

 

Анди Барбър е прокурор от две десетилетия. В съдебната зала е ненадминат. Щастлив е в дома си със съпругата си Лори и сина си — четиринайсетгодишния Джейкъб.

Но тихото предградие, където живеят, е потресено от небивала жестокост. Едно момче е убито с нож насред парка. Случва се и нещо още по-стъписващо — обвинен е синът на прокурора, стеснителният, затворен в себе си и загадъчен Джейкъб.

Като всеки родител Барбър вярва в невинността на Джейкъб. Но положението му става все по-тежко, заклеймяващите доказателства, съмненията, разпадащият се брак, погнусата на съседите. Делото заплашва да унищожи семейството на прокурора.

Върховното изпитание за всеки родител е докъде е готов да стигне, за да защити своето дете. И колко добре го познава? За Анди Барбър, мъж с желязна воля и мрачна тайна в миналото, това е изпитанието, което го връхлита като ураган!

 

 

Романът на Ландей е изключително сериозна, приковаваща вниманието история, която трябва да бъде прочетена, отколкото може повече хора. Краят е напълно непредсказуем, но толкова правдив… и толкова мъчителен.

Вашингтон Поуст

Съдържание

Да защитаваш Джейкъб 4,8

Defending Jacob,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Уилям Ландей

Заглавие: Да защитаваш Джейкъб

Преводач: Владимир Зарков

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Излязла от печат: 10.03.2014

Редактор: Елка Николова

ISBN: 978-954-655-471-0

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8638

История

  1. — Добавяне

Библиоман