Една нощ Джордж — мил и добър човек — е събуден от шум в градината си. Невероятно, но прекрасен бял жерав е паднал на земята, прострелян със стрела в крилото. Джордж успява да помогне на птицата и докато я гледа как отлита, животът му започва да се променя.

На следващия ден мила и завладяваща жена влиза в студиото му за предпечат. Изведнъж цял нов свят се отваря пред Джордж и една вечер тя започва да му разказва най-невероятната история.

Остроумен, романтичен, магически и забавен, романът „Жената жерав“ е химн на творческото въображение и празник на разрушителната и изкупителната сила на любовта.

 

 

Тази творба е художествено произведение. Описаните имена, персонажи, места и случки са продукт на въображението на автора, а в случай, че съществуват реално, са използвани художествено. Всички изказвания, случки, описания, информация и материали от всякакъв друг вид, съдържащи се в произведението, са само и единствено с цел забавление и не трябва да се разчита на тяхната точност, нито да бъдат правени опити да бъдат възпроизведени, тъй като това може да доведе до наранявания.

Съдържание

Жената жерав 5,5

The Crane Wife,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Патрик Нес. Жената жерав

Американска. Първо издание

ИК „Артлайн Студиос“, София, 2013

Редактор: Мартина Попова

ISBN: 978-954-2908-64-7

История

  1. — Добавяне

Библиоман