Скарзил Коуб е идеалното място за търсещия уединение Фалън Джоунс, който притежава необикновената дарба да открива модели в хаоса. Градчето е пресечна точка на силни енергийни потоци и привлича всякакви чудаци.

Сред новопристигналите е и Изабела Валдес, която се крие от преследвачите си. Младата жена притежава необичайния талант да долавя уникалната енергия, генерирана от тайните сила на викториански часовник, дело на гениалната изобретателка Милисънт Брайдуел. Тя е използвала дарбата си за създаване на смъртоносни оръжия, прикрити като прекрасни образци на часовникарското изкуство, още по време на студената война в старо бомбоубежище в Скарзил Коув, превърнато в тайна лаборатория за изучаване на паранормални оръжия, са изследвани няколко от часовниците на Брайдуел. А в наши дни оцелелите от организацията „Нощни сенки“ се опитват да превземат обществото „Аркейн“, като овладеят енергията на старинните часовници.

Фалън и Изабела се оказват въвлечени в конспирация, чиито корени са свързани с бизнеса на семейство Джоунс, тайното общество „Аркейн“ и роднините на Изабела.

Съдържание

Опасни тайни 5,4

In Too Deep,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Джейн Ан Кренц. Опасни тайни

ИК „Хермес“, Пловдив, 2011

САЩ. Първо издание

Редактор: Ивелина Балтова

Коректор: Недялка Георгиева

ISBN: 954-26-1018-1

История

  1. — Добавяне

Библиоман