Номинирана за литературната награда „Едгар“, Патриша Макдоналд се нарежда сред такива майстори на психологическия трилър, като Мери Хигинс, Стивън Кинг, Робърт Паркър. Романите на Патриша Макдоналд с техните смразяващи сюжети поставят на изпитание чувствата, защото карат читателя да се замисли за цената на доверието и на справедливостта, за мрачните човешки страсти и за необходимостта от саможертва. С всяко следващо заглавие авторката утвърждава таланта си и печели нови почитатели.

 

Спокойният живот на Лаура Рийд, героинята на „Таен обожател“, е разбит, когато една нощ съпругът й е хладнокръвно застрелян в дома им. Освен съпругата и малкият син на убития жертва на семейната трагедия са и неговите възрастни родители.

Неизвестният убиец не оставя следи от престъплението си. Постепенно подозренията на полицията, прокуратурата и обществеността се насочват към Лаура и към новия й съпруг Иън. В опита си да докаже своята невинност младата жена разбира, че невинаги може да разчита на доверието между хората и на справедливостта на закона. Тя научава също, че любовта има и своята тъмна страна…

Съдържание

Таен обожател 4,7

Secret Admirer,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Патриша Макдоналд

Заглавие: Таен обожател

Преводач: Иванка Томова

Година на превод: 2000

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Издателска къща „Петър Берон“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2000

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска (не е указано)

Редактор: Вера Гьорева

Художник: Димитър Стоянов — Димо

ISBN: 954-402-055-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/15459

История

  1. — Добавяне

Библиоман