Търсим ли страст?

Младата интериорна дизайнерка Ава О’Ший отива на среща за интервю в Имението с неговия собственик — Джеси Уорд. Тя очаква да срещне костюмиран, успял мъж с наднормено тегло и нищо в това, което вижда при пристигането си, не я навежда на други мисли.

Действителността обаче е много по-различна от представите й. Този мъж е невероятно красив, чаровен и самоуверен. Също така е и самовлюбен плейбой, който няма никакви задръжки. Ава отчаяно опитва да се убеди, че не е привлечена от него, но не може да контролира въздействието, който той има над нея. Всеки неин инстинкт й казва да бяга, но Джеси няма желание да я пусне. Той я иска и е решен да я има. Тя знае, че сърцето й ще бъде разбито, но как би могла да избяга, когато той не й позволява?

 

 

Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън, където живее със семейството си до днес. Работи в строителния бизнес дълги години. През 2012 г. публикува „Този мъж“ като е-книга и останалото е история. Романът оглавява класациите на New York Times и Sunday Times и й печели верни читатели от цял свят. Днес творбите й са преведени на над 20 езика. Можете да я откриете на jodiellenmalpas.co.uk.

Съдържание

Този мъж 4,7

This Man,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Джоди Елън Малпас

Заглавие: Този мъж

Преводач: Ирина Ценкова

Година на превод: 2015 (не е указано)

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: Уо; „Егмонт България“ ЕАД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман (не е указано)

Националност: английска (не е указано)

Печатница: „Инвестпрес“ АД, София

Излязла от печат: 24.10.2015 г.

Редактор: Надя Калъчева

Художник: Shutterstock

Коректор: Надя Калъчева

ISBN: 978-954-27-1560-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9415

История

  1. — Добавяне

Библиоман