Ако можете да се срещнете с хора от миналото — кого бихте избрали?

Шон Стрикленд е шокиран, когато внезапно е повикан в Кеймбридж да изнесе доклад върху времето и пространството — тема, която изучава от години. Но докато двамата с жена му пътуват в студената нощ към летището, колата им удря нещо, което изскача от храстите.

От този момент животът на Шон се променя завинаги. Пред него бавно се разгръща мистерия, а ключът към нея се съдържа в един странен пакет…

Шон разчупва печата и открива вързоп древни документи, написани на староеврейски, гръцки и арамейски. Сред тях обаче има и нещо друго — книга, останала херметично затворена в продължение на хилядолетия, но написана на чист английски. И на която е съдено да промени историята.

Трилър, наситен с екшън, мистерия, интриги и загадки. Невъзможно е да предвидиш какво ще се случи в следващия момент. Преходите между древния Рим и настоящето са просто невероятни. Предизвиква, омайва и интригува читателя, отнася го към нови светове и преживявания.

Аустрелиан

Скот Бейкър е роден в Йоркшър, Англия, но на тригодишна възраст се мести с родителите си и по-големия си брат в Австралия. Изгражда кариера във филмовата и телевизионната индустрия, създава телевизионни реклами, музикални и корпоративни клипове и дивидита. Скот работи като режисьор и редактор на свободна практика и специализира цифрови видеотехнологии; той е един от водещите експерти в Австралия по цифрови видеоприложения за Мак платформи и е работил върху различни проекти, от „Доусън Крийк“ до „Хобит“. Освен това пише статии и обзор за списания, консултира различни компании и води семинари и курсове. Чете лекции в Националния университет на Австралия и продължава да бъде „главен инструктор“ на „Епъл“ за филмови и телевизионни приложения в страната. „Правилото на знанието“ е първият му публикуван роман.

Съдържание

Правилото на знанието 0

The Rule of Knowledge,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Скот Бейкър

Заглавие: Правилото на знанието

Преводач: Венцислав Божилов

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: австралийска

Печатница: „Полиграфюг“ АД, Хасково

Излязла от печат: 09.02.2015

Редактор: Мария Василева

ISBN: 978-954-655-561-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/4768

История

  1. — Добавяне

Библиоман