Барбара Рен
Клетъчно пробуждане (Как тялото задържа и създава светлина)

Вътре в себе си вие носите способността да се излекувате от всяко заболяване. Тази книга срива много от съществуващите митове за здравето и болестта и представя виждане, разумно и същевременно вдъхновяващо, за човешкото тяло и лечението. Ако страдате от някакво заболяване, вие имате потенциала да се излекувате. Ако се радвате на добро здраве, можете да обогатите съзнанието си. Ще започнете да се чувствате невероятно свързани с истинската си същност и с потенциала да създавате собствената си реалност.

Нашият потенциал е много по-голям, отколкото можем да си представим, и е неразривно свързан със ставащото вътре в нас на клетъчно равнище. Всяка от трилионите клетки в изумителното човешко тяло притежава способността да задържа и използва светлината под формата на биофотони — субатомни частици светлина. Когато клетката бъде осветена, ДНК в тази клетка също се осветява, осигурявайки ни достъп до универсалната мъдрост в нейната матрица. Като хармонизираме своя микрокосмос (клетката) с макрокосмоса (универсалните енергии), ние започваме да освобождаваме истинската си природа и осъзнаваме потенциала си за величие.

Съдържание

За автора

Барбара Рен преподава и изнася лекции повече от 27 години, учейки хората на различен подход към здравето чрез хранене и лечебни техники. Тя винаги е вярвала, че свързването на индивида със собствената му вътрешна мъдрост е единственият истински път към възстановяване на целостта и постигането на щастие в танца на универсалните закони и ритми.

Създаденият от нея Институт по естествено хранене прилага уникален подход, който води към излекуване на тялото, така че то да може да откликва положително на извършващите се промени.

За книгата

Въз основа на дългогодишната си практика Барбара Рен споделя едно ново виждане за човешкото тяло и лечебния процес.

Тя посочва, че всеки притежава потенциал да се излекува и този потенциал е свързан със ставащото в тялото на клетъчно равнище. Книгата представя подход, с помощта на който клетките ще се пробудят и ще бъдете в хармония с универсалната мъдрост. Когато осъществите връзка с универсалните енергии, вие задълбочавате и връзката с вашата истинска същност, а вътрешното знание води до решение на всеки проблем.

Посланието на Барбара Рен към читателя е той да поеме отговорността за собствения си живот, за да се радва на здраве, щастие и свобода. Ако здравословното ви състояние не е добро, тази книга ще ви дари с разбиране за себе си, което ще ви помогне да намерите изцеление. Ако се радвате на добро здраве, ще обогатите съзнанието си и ще станете по-силни.

Клетъчно пробуждане 5

Cellular Awakening,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Барбара Рен

Заглавие: Клетъчно пробуждане

Преводач: Станислава Миланова

Година на превод: 2011

Език, от който е преведено: Английски

Издател: ИК „Кибеа“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2011, 2013, 2015

Националност: Английска

Печатница: Инвестпрес АД

Редактор: Сирма Велева

Коректор: Милена Александрова

ISBN: 978-954-474-560-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3593

История

  1. — Добавяне

Библиоман