В тази книга се разказва за една необикновена жена, която притежава изключителния дар да изцелява душата и тялото на човека.

 

Според твърденията на Анастасия в текста на книгата са заложени съчетания от букви и комбинации от думи, които влияят благотворно на хората.

Това влияние може да бъде усетено само по време на четенето, когато на слуха не въздействат звуци от изкуствени уреди и механизми. Естествените звуци — пеенето на птиците, ромоленето на дъжда, шумоленето на листата на дърветата — помагат за положителното въздействие.

Доколко даденото изказване съответства на действителността, могат да ви подскажат само вашите усещания, уважаеми читатели.

Тази книга е за това, какви сме били и какви можем да бъдем.

* * *

Уверявам ви, уважаеми читатели, макар да описвам невероятни събития, аз самият съм обикновен човек. Също като вас, и аз се опитвам да ги осмисля. Засега на мен ми стана по-близка и разбираема фразата а Анастасия, че до истината не ще се доберем пълзейки.

Владимир Мегре

Съдържание

Звънтящият кедър 5,4

Звенящие кедры России,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Източник: http://sfbg.us

 

Издание:

ЗВЪНТЯЩИТЕ КЕДРИ НА РУСИЯ: КН. 2. ЗВЪНТЯЩИЯТ КЕДЪР. 2002. Изд. Аливго, София. Превод: [от рус.] Боряна ЛАЛОВСКА [Звенящие кедры России, Владимир МЕГРЕ]. Формат: 20 см. Страници: 230. ISBN: 954-90765-6-3.

История

  1. — Добавяне

Библиоман