Катастрофата на самолет с хуманитарна помощ за Русия не е случай, пред който да си затвориш очите. И когато „руският 007“, майорът от ФСС Громов, получава заповед да прекрати официалното разследване, го продължава вече като частно лице. Понеже е сигурен — някой от силните на деня се е облажил от тази катастрофа. И е точно така — и хората, които стоят зад катастрофата, много скоро решават, че досадният майор трябва да бъде ликвидиран. Громов обаче е много опитен боец. И не побягва от преследвачите си като подплашен заек. Той знае имената на престъпниците и тръгва на лов…

 

Сергей Донской е псевдоним на полковник от военното разузнаване, отдал повече от трийсет години от живота си на работа в много горещи точки по света. Два пъти е раняван. Бяга от плен. Носител е на правителствени награди, включително Орден за храброст. Освен седем езика владее различни източни бойни изкуства и има черен пояс по карате.

Новата серия „ФСС. Руският 007“ е посветена на приключенията на един свръхтаен агент на федералната служба за сигурност. Той е отдаден на работата си, постига набелязаната цел на всяка цена. Има какви ли не умения, може да намери изход и от безизходни ситуации. Беззаветно е предан на Родината и презира враговете й. Той е смел и честен и затова мрази страхливите и подлите. Обича красивите жени, но не е донжуан и не си прави колекция от победите си. Готов е да спаси любимата си дори с цената на собствения си живот. С две думи — той просто е добър човек. А в наше време това не е малко.

Съдържание

За Русия с любов 3,8

В Россию с любовью,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Сергей Донской

Заглавие: За Русия с любов

Преводач: Иван Тотоманов

Година на превод: 2005

Език, от който е преведено: руски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2006

Тип: роман

Националност: руска

Редактор: Ани Николова

ISBN: 954-585-697-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/5085

История

  1. — Добавяне

Библиоман